Vi behöver omgående ny medarbetare för vår kundtjänst och e-handelshantering

Vi söker personal till sydöstra Skåne i Kivik.

Vi behöver minst en person snarast. I första hand arbete på vårt kontor. Du bör vara van vid att arbeta med olika datatillämpningar, e-handel, databas, excel m.m.

Men du kan också ibland hantera vår postgång och pakethantering eller skriva ut påstexter.

Just nu är vi i akut situation där några jobbar oerhört mycket övertid i fröfirman i Kivik. Är du bra på data, har du kunnighet i odling, vet du vad det innebär att jobba med e-handel (ganska stressigt). Det är bra om även de som sköter adminstrationen förstår och gärna delar vårt engagemang i företaget. Vi är främst leverantör av frö till ekologiska odlare, men också till hobbyodlare i Sverige och delvis i Norden.

När säsongen med e-handeln blir mindre intensiv, kan du får hjälpa till med planering av årets provodlingar. Detta om du är odlingskunnig.

 

 

Under  närmasta månaden söker vi detta:
 

Arbetets svårare delar tar år att lära sig. Men det är en hållbar verksamhet som haft en position bland svenska ekologiska odlare sedan 80-talet. Det är kunnande och ambitionen som är det viktiga om man vill jobba i verksamheten.

Går du i tankar att ändra ditt liv och göra något verkligt meningsfullt, hör av dig. Du kan vara den vi behöver. Den här verksamheten kräver engagerade medarbetare med stort odlingsintresse. Är det ett sådant arbete du vill ha, finns detta verkligen hos oss! Jag vill lära upp personer som vill fortsätta denna fascinerande verksamhet.

Jag har samlat så mycket kunskaper under årtionden som jag vill dela med mig.

Det är bra om du är bra på skriva om trädgård. Du kommer troligen att hålla i vår provodling, som är ett centrum i vår verksamhet.
Det är ett litet företag varför du måste räkna med mycket varierande arbetsuppgifter.

 

Grunden i vår verksamhet;

 

Vi vill ha ett brett utbud för de som söker det extra i trädgård.

 

Leif Lindblom

Grundare och ägare sedan 1983.

Tel. 070-6861213

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt