Ny snabborder funktion

 

1) Vi har nu infört en ny snabborder funktion. (se bilden nedan)

Tanken är att den skall underlätta både för dem som redan vet precis vad dem vill ha och skulle gärna slippa klicka runt i vår hemsida för att kunna beställa OCH för oss som hanterar Era ordrar. Vi saknar ett smidigt sätt att lägga in Era ordrar som kommer via telefon, brev, epost, osv. nu när vi har bytt system. Det innebär att det kan ta längre tid att få sådana ordrar i väg. Det vill vi helst undvika.

Allt man behöver göra är att knappa in artikelsifforna, så kommer upp de önskade artiklarna med antal och pris (fungerar även med stafflade priserna på lösvikterna). 

2) Vi har bytt ekonomisystem alldeles nyss. Vi har överfört hela kunddatabasen, alltså borde vi ha alla uppgifterna som vi behöver om Er (såsom rabatter, betalsätt, leveransvilkor osv.). 

MEN, det kan fortfarande hända att om ni skriver era uppgifter det minsta lilla annorlunda, så skapas det ett nytt kundnummer. Det vill vi helst undvika. Ni kan hjälpa oss med att försöka gräva upp Er kundnummer om det går, så underlättar det för oss att upptäcka sådana fall då ett nytt kundnummer skapas när det inte skulle ha gjorts. Vi vill absolut inte att våra kära kunder som har handlat i många år går miste om sin rabatt!

Med vänliga hälsningar,

Lindbloms Frö

 

 

 2019-01-15
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt