Förpackningar:
Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.
Den färgsprakande chilin som växlar från lila till orange och mörkröd och ökar i styrka allt eftersom.Styrka 6-7000 shu (skala 1 - 10.000).Skördefärdig ca 150 dagar efter sådd (kallväxthus).Rikgivande sort. Frukterna är ca 6-7cm långa.Kan ätas färsk eller användas i salsa och inläggningar.
Capsicum annuum L.
Sådden bör ha en jordtemperatur av 20-24°C. Sänk temperaturen efter uppkomst.Odlas ungefär som den nära släktingen tomat. Den trivs bäst i en lätt, varm, lucker och välgödslad jord. Vattna rikligt. Plantorna bör duschas då och då.Ta bort första frukten i grendelningen, så utvecklas plantorna bättre.
Chili angrips ofta av bladlöss. Spruta med 5 % såpa eller anv. biologisk bekämpning. Annars kan man odla i stora krukor som ställs ut vid angrepp.
danska/norska/finska/engelska/tyskaChilipeber / Chili-Pepper / Turkinpaprika / Hot peppers / Chili
Produkten har blivit tillagd i varukorgen